INNN THE SOFFA WHIT MY BITCHES!

Sha sha BLOGGGGEEEEN sitter i soffan med Ulrika Disa Malin fabbe och Will, kul kul
Kollar på någon kass film och, instagramar, lite sådär :)

Jag och fabbe


Dagens slut

Japp ligger i sängen och bara cillar, vaknade 9 eller av veckar klockan sen stack jag och träffade Felicia 11 typ vi åker hem till mig och bara pratar lite typ sen sticker vi till tc kollar i lite affärer och så tar sen tunnelbanan till medis för att kolla lite där Åxo åkte hem eller nej vi åkte fel typ, BAAAARAAAA Felicia fel, typ... Haha nej men Sen så åkte vi gen till mig va där i typ en halv timmer sen åkte vi till Huddinge igen hon skulle på träning så då stack jag till Dogge och Simme kul som vanlig :) sen åkte jag hem för att mobilen dog och behövde ladda, Felicia skulle sova här men hon gjorde inte de men vi ska träffas igen i morgon, mysigt.


På väg till Huddinge

Hej hej är på perrongen på söder och ska åka till Huddinge för att träffa Felicia :) vet inte riktigt vad som händer i dagen kul blir De, tror att hon sover hos mig Åxo,i natt vakar och Disa uppe på Chattrollete (stacning) haha vi ska träffa honom vi smakade me i timmar, nice. Tåget går om 9 minuter undrar om jag ska gå tillbaka för att hämta mina hörlurarna de är ju inte så lågt :S


Fick dom här av Disa


Sitter i soffan

Rubriken beskriver ungefär allt jag gör just ni men aa kollar när dig kör typ bild spel? :S fattar inget ting men aja Felicia sak inte sova här i dag hon har mot och dotter dag :) ska typ ut nu vet inte riktigt
Puss


Ensam..

Sitter in the sofa and just chilling, lyssnar Åxo på musik och mässar me människor jag bryr mig om :) Har städat lite och så, pengar bitches!!!

Osminkad


Hejsan bloggisen

Ahlåå!
Sitter framför tv fast kollar inte för den är typ trasig vet inte vad som har hänt. Aa men i dag blir de jävligt segt i alla fall ingen aning om vad jag ska göra eller något ska kanske träffa fabbe och några till lite senare men de är inte säkert.. Mesar med några människor och njuter av höstlovet!
Imorgon dagen blir följande.
Sover länge sen vid hal 7 på kvällen eller tidigare träffa Felicia och hon sover här, kul kul. Men ja ni får ha de bra :)


snart sticka till pappa

är hemma hos mamma just nu
ska snart dra till pappa ska städa först typ i mitt rum bara
men aa har haft väldigt tråkigt så jag gjorde en header
vet dock inte hur ma sätter in den :S
men aja ha de bra puss
 

Att dom människorna man älskar mest, alltid sviker en så mycket att man inte orkar att ens försöka få tillbaka dig.


Min syster föddes den dagen jag fyllde 7 älskar dig värdens vackraste hund! Älskar dig!


Snart solsidan :)

Sitter i soffan med tjocka familjen.
Va med Moa i dag vi gjorde typ inget men aa.. I morgon ska jag åka hem till pappa och plugga hela veckan typ eller något sånt :) snart är de solsidan fett kuuuuuul!


När man älskar någon känns de i hela kroppen.

Hej mina fina.
Ligger i sängen med manen jag älskar. Somnade vi halv 11 i går för jag var så jävla trött! Och vaknade typ nu :/ smsar med några och så Åxo. I dag vet jag inte vad som händer men jag ska väll träffa någon eller nått antar jag ^^ men de blir min lördag i all fall. Ha ett bra liv finisar!


Sitter framför tv med familjen Millros

Hallå BLOGENS LÄSARE!
hej hej sitter och kollar på tv med Johan sara Moas mamma och pappa och hennes lilla syster Maja!
Lyssnar Åxo på musik! Mysigt! Var nyss ute med jonte och Kevin fett läge sen men aa nu hände de.


Frida <3 Moa.


Untitled Video


Wilma in The house

Heeeej, Wilma här! Tog Fridas nya iPhone:) ska snart dra på lektioooooon..


Fysik

Sitter på lektion med mitt mobbofer Vicky :)
Allt är topp topp, typ :S
Vill bara säga tack till er tjejer som hjälper mig när jag har de svårt, kan nu sitta och rabbla upp 100 namn men de gör jag inte, ni vet vilka ni är mina underbara vänner <3
aa i går va en deppig dag, grät i 3 timmar för jag bråkade med en av dom jag älskar mest. Moa Millros. Jag älskar dig.
Men aa nu sitter jag på lektion ska vid elva tiden prata med underbara Felicia sen blir de lunch mina andra fina älsklingar, ha de bra nu tillsvidare.

Så här såg jag ut i går..
Men ser ut så här nu


Underbar dag med pappan!

Skulle som sagt egentligen träffat några i dag men i stället så spenderades dagen med min underbara pappa! Då så köptes i alla fall en i phone 5! :D älskar dig pappa! Sen ska vi beställa en jätte fin Jacka! OMG JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAAAD!


Svar på tal

Julia: Var köper du ditt löshår och hur mycket kostar det?

Jag: jag köpte de på thaimahal (stavning) lös håret kostade drygt 500 kronor då för man en meter man klipper själv och sen måste man köpa till klippas rekommenderar att köra dubbelt när man syr i hop allt! Om du behöver mer information nås jag på kik. Frida_fridholm :)


Pratar med sebbe och Nicklas

Ligger i sängen snackar med Niklas och Sebbe, har såååååå hääääääär tåligt och är sååååå hääääääär ensam :( aja ska kanske sova snart är as tröt konstigt nog :/ hihi puss


V L O G G


GLAD TJEJ

Hej hej ska dusch nu sen fixa mig sen dra och bowla med familje skoj skoj hahah men aa varför jag är glad är för att i morgon ska pappa försöka fixa så att jag får min i Phone 5! Kuligt! Hihi
Puss


Nice dag! Förlåt för bibel

Dagen börjar men en svenska lektion, klockan 09:10 åker vi till badhuset och har något bad grej :S sen efter som halva klassen inte skulle ha lektion så frågade andra halvan om hål timme åxo och de fick vi! Så hade en lektion sjukt nice! Efter de drar jag till Nora med vickis och Vicky typ en halv timme efter de går till Moa och vi åker till stan, vid fem tiden åker vi till Huddinge sen vidare till Farsta för att hämta moas hund, tar pendeln tillbaka till hudding och sen går och äter på donken. Träffar momo Anton och några andra i typ 10 minuter sen drar vi hem kollar på X:faktor med Fredrik och Bella.
Lite senare vid hav tio tiden drar vi ut träffar vickis Nora Vicky igenmurande anledning dom bara kom? Fast vi skulle träffa Calle och Adde. Träffade dom kanske en timme. Och sen gick men igen, kollade på finalen av X:faktor med Fredrik och Bella och sen går vi ut igen träffar Simon och Adde sjukt nice har saknat dom mycket va med dom tills nu och nu är vi hemma trycker i soffan och äter BJ. Kan man ha ett bättre liv? Älskar er puss förlåt för Bibeln :( :)
Jag. Simon. Moa


Bad med klassen om 19

Hejhej har svenska lektion sitt och läser en jävla bok som man ska ha egentligen läst klart i dag asså 10 kapitel men har inte läst klar de än så får gör de nu på lektion och få läxor i stället :( usch aja men om 18 minuter sticker jag från skolan med klassen och åker och badar! Nice slipper skola och så!
Puss

Är ett mobbofer som får sitta själv på lektionen bara för att jag är efterbliven och kan inte läsa tråkiga böcker...


Hemma efter en toppen bra dag :)

Vaknade tidigt i morse fixade mig och stock till skolan.
Efter skolan åker jag hem är där en halv timme sen åker jag till Huddinge för att träffa Felicia var med henne i en timme sen stack jag till stallet. Red åkte hem och nu är jag här är med Disa och Malin just nu men hejdå
Puss puss


Snart matte

Är på lunch rast åt hamburgare inte de godaste med de va ju okey :)
Pratade mycket med Felicia och ny sitter jag och typ bara och bloggar :S i dag ska jag och Felicia åka och sola tror vi sen sticker jag till stallet :) jippi
Puss


Bara tanken på er gör mig äcklad..

Moa nu tror du att jag menar du vet aa , fast nä jag menar min syrra usch hon ska få barn jag hatar bran asså bara tanken att tänka ett de ligger ett äckligt skrikande barn i min syster gör mig rädd hahah aa där har nu min rädsla.. Bran.. Usch usch och usch.. Aja ska sova nu för ska upp tidigt för att känna pengar, Woop Woop!


Hejhej everybody

Är i gallerian i tc med Nora just nu hittar ett lite ställe med wifi så kan blogga snabbt men i dag så slutade vi fett tidigt innan lunch sjukt skönt! Så jag och Nora stack hem och åt thai mat ASS gått! Puss

Vitamin dryck de måste fan vara de godaste som finns! Käääärlek


V L O G G - B J U D E R


Fly away little fuck ugly bird.

Hejhej sitter i soffan ska snart sticka :S vart undra de? Aja ska ut nu puss


At klassrådet

Lektion just nu orkar inte lyssna var ointressant så sitter med musik o öronen och bloggar typ :S
Puss


Vaken och redo för att börja en ny fucking måndag..

Hejhej söötnosarr!
Ligge i sängen vaknande för typ tio minuter sen. Börjar om drygt en timme så ska börja fixa mig och sen dra till skolan :)
Puss


Tror du på kärlek vid första ögon kastet? Eller ska jag gå förbi en gång till?


De är trist att du är så falsk när du ändå är så perfekt.

Vaknade nyss för typ en timme sen. Sen så åkte jag hem från Moa nyss för hon ska kolla på en feeeeeeet heeeeeeet bil. Men aa ska typ hjälpa mamma med en ska i dag sen kanske jag åker och solar solarium, någon som hänkar? Kik Frida_fridholm

Älskar er tjejer


Godnatt

Ligger i sängen ska snart sova, allt är bra nu mella oss alla så ingen behöver få panik för min skull... Aja ha de bra alla fina ungdomar från 1-19 från 19-tills döden puss puss


Hejhej

Ligger uppe i soffan ensam medans alla är där ner.
För typ 2 timmar sen förstördes allt och nu är bag ensam hör uppe känns inte bra värkar som om ingen bryr sig ens.
Är ensam och förtryckt här upp, vet inte vad förtryckt betyder men aja de lär ju väldigt bra ju :D


Hejhej


Ska snart till Vicky

Är med Moa just nu ska snart till Vicky och träffa Vicky vickis Deniz Linn och Julia typ sen så ska vi ha en mys kväll typ. I morgon ska jag och Felicia åka och kolla på Victor och Jonas träning i Huddinge hallen.
Puss


Chilling in the sofa.

Kom hem för typ en kvart sen och lider av smärta.
Ramlade förut stukade foten och har nu ett stort jävla sår på vardera ben
Men inte bara de hade mobil i handen så har åxo en fet jävla spricka på framsidan suck..
Ska snart duscha bli fräsch och sova TIDIGT puss


datasalen med gruppen

nemen tjenasitter i datasalen ingen lärarae och halv klass
chill? aaaa!
lyssnar på musik och bloggar, nice so lektion!
i dag ska jag disa och malin åka och sola solarium, och
köpa lite skaer! nice, senare i kväll blir de ridning, puss
 

sitter i datasalen

sitter in the datasal på engelska, ska efter skolan åka till huddinge
med moa vickis och nora för att köpa presenter till vicky :) sen klocka sex blir de
gymet i två timmar med disa och malin på eriksalsbaded
ska bada åxo
nice!
puss

Lite små skoj så här när man är ensam.


Hemma och chillar

Hej hej är hemma just nu och ska snart sticka till ridningen :) ligger i pappas säng och kikar några :) puss


Här kommer lite bild från när jag var liten :)


Sitter på so lektion

Sitter här och lyssnar på någon snubbe som snackar om något :S
Aa, ska senare i dag efter skolan åka till gym med Disa och Malin sen vid halv nio rider jag så då blir de de. Puss


Ska slagga nu

Ska sova så snabbt som jag är klar med de här inlägget :)
Har tagit alla bilder till bloopisen men ska ladda över dom till datan och så, så de kan ta lite tid.
Ska i alla fall sova börjat 08:15 i morgon, puss


Del 2 av frågestunden.


Del 1 av frågestunden.


I'm not her I'm not she, I'm juste that bitch I was born to be.

Efter skolan i dag åkte jag till mamma med vickis sen till Huddinge och tog tåget till stan vickis tog bussen hem från Huddinge. Ska snart äta och så snart oxå :) är i mitt rum och håller på lite med insta och kik, Frida_fridholm om någon bryr sig :) puss


Vaken och tittar tv

Fan va slappt, ligger framför tv med en mandarin ^^ alla i huset sover så vad gör man inte, ska i dag typ träffa Felicia vet faktiskt inte, men aa ska fixa lite käk nu puss


In my bed, datear kudden

Klar fixad ligger i sängen är dock hur pigg som helst, ska kolla om någon är vaken, puss


Snart sova..

Ska snart lägga mig Fixa men borstatänderna och vanliga badrums saker bara, puss


Film med alla

Sitter i soffan ska snart kolla på film, bloppis kommer ut i morgon troligen. Ska kolla på två skräck en komedi.
Puss

Idag när vi va ute

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3802306/images/2012/pic_5070a508ddf2b329b9003030.jpg" class="image">


Stressig dag.

Ligger just nu i Disas säng och kolla när hon byter om och kolla kläder hon inte vill ha, ska göra samma sak så de kommer komma ut en bloppis, bra va? I dag skulle jag på bio med Moa och Vicky och vickis med de vart inte så för Moa och Vicky stack :S så åkte hem har städar hela huset tillsammans med Disa Malin Cornelia och Emilia, aa
I dag sover Cornelia Emilia fabbe och Will här nice ju :) puss


Oct. 05, 2012


2 cool 4 school

Sitter och väntat på Moa som slutar om 6 minuter.. Trist..
Senare i dag blir de bio med några vet inte riktigt vilka men de blir de i alla fall ska kolla på taken 2 :D jeippi
Hihi puss

Känslan med de hör i kväll :S


På svenska

Sitter på svensk har gjort klart allt så sitter och lyssnar på musik och är inne på mobilen.
Usch dagen började verkligen inte bra, de börjar med att mm vaknar 07:21 och jag bor ju i stan? I natt drömde jag att någon kom in i mitt rum och de är lixom utan för att ska visa de sen, jag låser alltid dörren när jag går och läggermig men när jag går ut ur rummet är den olåst? Psykisk? Aja han i alla fall till skolan jag bor ju i stan så de vart ju bara värre fixade håret på 5 min och sminket 5 aka ser bra ut ändå de är ju bara skola!
Puss


Till min bästa vän.

Vicky Morales fyller år i dag denna dag blir hon 13 år.
Alla människor som läser de här söker upp henne på kik eller Facebook och skriver grattis!
Tack på förhand.
Ligger i sängen ska gå upp nu för ska åka med ett annat tåg i dag, toppen :) puss
Älskar dig extremt mycket Vicky! <3


Pallar inte resa på arslet men här är dagens :)!

Skin: Gina 599kr
Tröja: hm vet ej pris


Frågestund

Fick frågan om att jag skulle ha frågestund, så varför inte? Jag kommer svara på alla frågor i ett video in lägg, blir de bra? Om ni inte vill ha så så skriv de :) puss. Kommentera många frågor :*


Hit me one time: Fine do it really look like I care? Hit me two times: Can't you hit me harder then that? Hit me tree times: It's not original anymore. But if you even fat about to thought my friends I hope you run fast.

Hej hej!
Ligger i soffan väntar tills Moa kommer ut vilket hon inte gör. vill bra få er alla klart att mina vänner är ALLT för mig, dom betyder guld. Diamant värda bara deras kärlek till mig gör mig så barn att jag klara en månad i bikini på Nordpolen. Älskar er babes. Ni vet vilka ni är min underbara vänner.


At moas.

Hemma hos Moa, sitter i soffan hon är någonstans och sjunger :S udda? Nej då :* i dag vet inte vad som händer de vanliga antar jag? Jag och Moa lallar runt lite över allt ^^ puss!


Svar på tal.

Hanna: Älskar din blogg! Kan inte du ha en frågestund? Vill veta mer om dig, puss och kram <3

Jag: jo de är klar jag kan han! Absolut! Aww tack så mycket blir så himla glad! Mer blogg lust och så! Puss


Mens värkande de skriker om de!

Usch och aj så jävla ont.
Aja, i dag var ja med Moa och Nickii Matilda jossan Moa liv och Mickis allt som alla, jag och Moa va först bara med Nickii sen kom Mickis och liv. Sen när Matilda och jossan kom stack vi ca 10 min senare. Stack hem till Moa, sen åkte till stallet åkte hem vid tio och duschade åt och snackade med syrror. Nu ligger jag i sängen ska sova tidigt så jag slipper vara trött i morgon.
Puss


Ny duschad och fräsch

Fan vilken underbar dag, var på bajen match med bästavän och hennes Pappa, så jävla kul. Innan De var jag med Moa Vicky och Noah i Huddinge centrum. Huddinge tuggare? Nä. Nu ligger jag i sängen med kudden och ska snart sova, puss


Dagens

Svarta skin byxor: Gina 599kr
Vit lil Wayne: punkt shop 159kr


Godmorgon ligger i sägen ska snart gå upp, för moas skull ska jag ta en tidigare buss BARA för att hon är så söt.


RSS 2.0